Elcyklar

Centurions elcyklar är både sportorienterade och praktiska. Elcyklarna är utrustade med ett innovativt elsystem från danska Promovec. Dessutom är Centurions elcyklar utformade för att skapa komfort och vinning i vardagen. Oavsett om du pendlar dagligen genom staden eller om du älskar långa turer på landsvägen, är en Centurion elcykel ett självklart val.

Elcyklar från Centurion består av modellerna Basic E, Zero E, Dark Image E, Helium E, Challenger E Cargo och den helt nya Roadie.

Roadie

En snabb och praktisk stadselcykel

Under 2021 introduceras Roadie. Det är en innovativ snabb och praktisk stadselcykel. Med sin enkla design och storlek kan du enkelt ta dig runt i innerstaden. Den levereras med en främre pakethållare som gör den praktisk för att lösa vardagens varierande uppgifter. Den har en centermotor som ger dig en mer naturlig och bekväm känsla när du kör den.

Nyhet - Helium E

Ungdomlig med klassiska linjer

Se nya Helium E

Nyhet - Dark Image E

Högspecad allroundcykel

Se nya Dark Image

Challenger E Cargo

En nyskapande cargocykel

Den smarta Challenger E Cargo utmanar gränserna för vad en cykel kan göra. Med sin stora frontpakethållare och det innovativa elsystemet från danska Promovec är Challenger E Cargo redo för alla utmaningar du möter i din vardag. Cykelns långa hjulbas och storlek innebär att den är stabil och bekväm på vägen utan att kompromissa med manöverförmågan.

Registrera ditt Promovec-batteri

- Få 2 års extra kapacitetsgaranti

Se mer här