Elcyklar

Centurions elcyklar är både sportorienterade och praktiska. Elcyklarna är utrustade med ett innovativt elsystem från danska Promovec. Dessutom är Centurions elcyklar utformade för att skapa komfort och vinning i vardagen. Oavsett om du pendlar dagligen genom staden eller om du älskar långa turer på landsvägen, är en Centurion elcykel ett självklart val.

Centurion elcyklar består av ett brett utbud av modeller allt från sportiga elcyklar till praktiska lastcyklar. Gemensamt för modellerna är sin höga funktionalitet och smarta funktioner.

Se ett urval av våra elcyklar

E Street - lådcykel på el

Funktionell lådcykel med fantastiska köregenskaper

Läs mer om E Street

Roadie

En snabb och praktisk stadselcykel

Under 2021 introduceras Roadie. Det är en innovativ snabb och praktisk stadselcykel. Med sin enkla design och storlek kan du enkelt ta dig runt i innerstaden. Den levereras med en främre pakethållare som gör den praktisk för att lösa vardagens varierande uppgifter. Den har en centermotor som ger dig en mer naturlig och bekväm känsla när du kör den.

ZERO E

Stilren och praktisk sportcykel

Sportcykeln Zero E erbjuder en lätt och praktisk design. Zero E skapades för dig som vill ha en elcykel som både kör och ser ut som en vanlig sportcykel, men som ändå vill ha den extra hjälp som elsystemet ger. Zero E är en elcykel som förtjänar att ses och upplevas.

Dark Image E

Högspecad allroundcykel

Räkna med massor av skoj med den mångsidiga Dark Image E-elcykeln. Om du älskar att cykla utan att behöva oroa dig för backar, terräng eller något annat är Dark Image E ett självklart val. De breda, greppstarka däcken och den kraftfulla bakhjulsmotorn inspirerar inte alltid till att ta den snabbaste vägen hem. Varför inte ta den lite längre, men roligare, grusvägen?

Challenger E Cargo

En nyskapande cargocykel

Den smarta Challenger E Cargo utmanar gränserna för vad en cykel kan göra. Med sin stora frontpakethållare och det innovativa elsystemet från danska Promovec är Challenger E Cargo redo för alla utmaningar du möter i din vardag. Cykelns långa hjulbas och storlek innebär att den är stabil och bekväm på vägen utan att kompromissa med manöverförmågan.

Challenger E

Stadscykel med mycket kraft

Vill du ha en stensäker elcykel för vardagliga sysslor är Challenger E en säker vinnare. Räkna med både hög komfort, praktiska egenskaper och massor av körglädje. Njut av elsystemet från Yamaha, som erbjuder ett stort batteri, en smart display och en centermotor som klarar alla utmaningar förträffligt. 

Invincible E

Topputrustning, toppteknik

Drömmer du om en elcykel med överlägsen teknik och utrustning från översta hyllan? Allt du kan förvänta dig av Invincible E, som är utrustad med ett kraftfullt elsystem från Yamaha, steglösa växlar, underhållsfri remdrift och mycket mer. Med Invincible E är du garanterad en extraordinär körupplevelse. 

Image E

Rolig elcykel med råstyrka

Ingenting kan stoppa dig på en Image E. En ungdomlig och sportig elcykel med ett kraftfullt Yamaha elsystem, steglöst variabla växlar, underhållsfri remdrift, breda däck och mycket mer. Med Image E kan du skickligt ta dig an all slags terräng med fantastisk komfort. 

REGISTRERA DIT PROMOVEC-BATTERI

3 års garanti på 70% minimikapacitet.

Äger du en Centurion elcykel med ett elsystem från danska Promovec, kan du registrera det och få 3 års garanti på 70% minimikapacitet från inköpsdatum. Detta skall ske senast 14 dagar efter köpet.

Se mer här

Lär dig mer om elsystemen på Centurion

Med Centurion får du

5 års garanti på ram
Nordisk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor