Roadie E

Specifikationer

Material Aluminium
Ramfãrg Mattsvart
Grafikfãrg Svart
Växel 7 inv. Shimano Nexus
Växelreglage Vridreglage
Vevparti Aluminium svart 42T
Frambroms Tektro HD-T285 hydraulisk skivbroms
Bakbroms Tektro HD-T285 hydraulisk skivbroms
Styrstam Aluminium svart
Styre Aluminium svart
Handtag Centurion brun
Sadel Centurion brun
Hjulstorlek 20in
Däck Panaracer TourGuard 20x2,20/2,50
Korg Frontpakethållare medföljer
Skärmar Aluminium svart
Belysning LED-framlampa och diodbaklampa
Cykelstöd Aluminium svart
Elsystem Promovec
Motorbeskrivning Promovec 70Nm centermotor
Batteri Valfritt underrörsbatteri, 2 storlekar
Displaytyp Promovec CONNECT + (Bluetooth), 5 hjälpnivåer
Vikt 22,4kg inkl. standardbatteri
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Centurion Roadie är en smart, snabb och praktisk elcykel skapad för staden. Med sin enkla design och storlek tar du dig enkelt runt i innerstaden. Nya Roadie har även möjlighet att eftermontera en frontlastare, korg, så att du kan anpassa cykeln efter dina specifika behov. Roadie har en otroligt bekväm och naturlig framdrivning med sin kraftfulla centermotor. Dessutom har viktfördelningen på Roadie skapats för hög manövrerbarhet och komfort.

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Fronthållare

Fronthållaren på Roadie är utrustad med AVS-systemet från Atran Velo, där du kan fästa och ta bort ett brett utbud av tillbehör. Därmed kan du ändra frontlastaren till vad som passar just dina behov. På frontlastaren kan du montera många olika varianter av korgar, lådor mm från Atran Velo. Se det stora utbudet av Atran Velo-tillbehör hos din lokala återförsäljare.

DISPLAY

Promovec Connect +

Promovec Connect + är en revolutionerande display för framtidens elcykel. Connect + består därför av en minimalistisk display som cyklisten kan använda för den korta turen samt ett Bluetooth-styrt system som kopplar ihop mobilen och elcykeln via en app – fungerar för iOS och Android.

BATTERI

Promovec downtube-batteri

Cykeln finns med downtube-batteri i storlekarna: 317 WH / 8,8 AH (räckvidd upp till 50 km) eller 374 WH / 10,4 AH (räckvidd upp till 80 km). Batteriet är tillverkat i Danmark.

MOTOR

Promovec centermotor 250W

Bekväm, stark och mycket tyst motor, som är placerad centralt med låg tyngdpunkt. En centermotor drar via kedjan precis som på en vanlig cykel, varför cykelupplevelsen känns mycket som att cykla på en vanlig cykel - men med extra hjälp. Centermotorn kräver dock att man inte bara hjälper till att trampa på pedalerna utan att man även kan lägga lite kraft på pedalerna eftersom hjälpen annars kommer att kännas begränsad. Man måste med andra ord vara lite mer aktiv för att dra nytta av den extra hjälpen med en centermotor.

VÄXELGRUPP

Shimano Nexus

Shimano Nexus är invändiga växlar skapade för den hektiska vardagen. Därför kan Nexus leverera kvalitet, funktionalitet och kräver minimalt underhåll. Dessutom har Nexus en funktion som gör varje växling enkel, smidig och snabb, vilket gör din cykel extra bekväm att köra.

Garanti

3 år på batteri och motor

Elcykeln är utrustad med ett elsystem från danska Promovec som ger hela 3 års garanti på motor och batteri. Detta innebär att om batteriet, motorn eller laddaren blir defekt inom denna period kommer Promovec att reparera eller byta ut den defekta delen. Normalt åldrande och slitage på batteriet täcks inte av garantin. Det är även möjligt att erhålla en garanti på 70 % minimikapacitet på batteriet under samma period. Tryck på knappen för att läsa mer.

Läs mer

Nedan hittar du vår storleksguide.

Mät helt enkelt ditt grenmått för att ta reda på vilken storlek som passar dig.

Grenmått Cykelstorlek i tum Cykelstorlek i cm
67-72 16-17,5 40-44
73-78 17,5-19 44-48
79-84 19-20,5 48-52
85-90 20,5-22 52-56
91-96 22-23,5 56-60
97-102 23,5-25 60-64
103-108 25-26,5 64-68
5 års garanti på ram
Nordisk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor