Dark Image

Specifikationer

Ramfãrg Grön
Grafikfãrg Svart/grön
Växel 9 utv.
Bakväxel Shimano Alivio
Växelreglage Tryckreglage
Vevparti Aluminium svart 44T
Frambroms Hydraulisk skivbroms
Bakbroms Hydraulisk skivbroms
Styrstam Aluminium silver
Styre Aluminium silver
Handtag Centurion brun
Sadel Centurion brun
Hjulstorlek 27,5in
Däck Panaracer GravelKing SK 650x48b
Belysning LED-framlampa och diodbaklampa
Cykelstöd Atran Velo Rex
Elsystem Promovec
Batteri Valfritt underrörsbatteri, 2 storlekar
Displaytyp Promovec M100 m. Connect + (Bluetooth)
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Centurion Dark Image E är en högspecificerad allround-elcykel. Dark Image E bygger på en smart och robust ram, och är fylld med högpresterande komponenter som en sportig bakhjulsmotor, breda graveldäck och utvändiga växlar. Dark Image E är effektiv i alla typer av väder, och klarar nästan vilken terräng som helst. Sammantaget är Dark Image E idealisk för en blandning av vardags- och fritidsbruk.

Downtube batteri - finns i 2 olika storlekar:
· 374 WH / 10,4 AH - Upp till 80 km. (standard)
· 460 WH / 12,8 AH - Upp till 100 km. (+2.200 kr.)

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

DISPLAY

Promovec Connect +

Promovec Connect + är en revolutionerande display för framtidens elcykel. Connect + består därför av en minimalistisk display som cyklisten kan använda för den korta turen samt ett Bluetooth-styrt system som kopplar ihop mobilen och elcykeln via en app – fungerar för iOS och Android.

MOTOR

Promovec bakhjulsmotor 250W

Motorn är lätt, enkel och tyst. Bakhjulsmotorn i kombination med utanpåliggande växlar gör cykeln mer sportig. Precis som med en framhjulsmotor får du hjälp bara genom att trampa på pedalerna. Hjälpen från motorn kommer här att kännas som en bekväm, jämn knuff.

BATTERI

Promovec downtube-batteri

Cykeln finns med downtube-batteri i storlekarna: 374 WH / 10,4 AH (räckvidd upp till 80 km) eller 460 WH / 12,8 AH (räckvidd upp till 100 km). Batteriet är tillverkat i Danmark.

DÄCK

Panaracer GravelKing SK

Panaracer GravelKing SK är byggd för fart även i den tuffaste terrängen. En kombination av aggressiva dubbar, naturgummiblandning och punktskydd skapar grunden för ett däck av äkta kvalitet. GravelKing SK har ett starkt grepp på även otroligt löst grus, men lyckas ändå hålla komforten. Trots sina terrängegenskaper hanterar GravelKing SK asfalt utan problem och med minimalt buller.

Växelgrupp

Shimano Alivio

Shimano Alivio är en avancerad växelgrupp med hög prestanda. Alivio är särskilt känt för sin höga manövrerbarhet, vilket gör den idealisk för tyngre cyklar som till exempel elcyklar. Samtidigt använder Alivio sig av Rapidfire Plus-teknik som säkerställer snabba och effektiva växlingar.