E Street

Specifikationer

Material Aluminium
Ramfãrg Mattsvart
Grafikfãrg Gul
Växel Enviolo Heavy Duty steglös
Växlar Steglös
Frambroms Hydraulisk skivbroms
Bakbroms Hydraulisk skivbroms
Handtag Svart
Däck (fram) Mitas Flash V66 Stop Thorn 20x1,75x2
Däck (bak) Mitas Flash V66 Stop Thorn 26x1,75x2
Elsystem Promovec
Motorbeskrivning Promovec Cargo centermotor
Batteri Promovec CAR 7, 626 WH / 17,4 AH
Displaytyp Promovec Graphic Slim (Bluetooth), 5 hjälpnivåer
Vikt 59,5kg inkl. standardbatteri
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Nyutvecklad, smart & praktisk Last-elcykel

Centurion E Street är en helt ny och säker lastcykel som bekvämt kan transportera 2 barn. Du kan även montera 1 barnstol via ISOFIX-fästpunkterna. E Street är extremt praktisk och följer Centurions DNA för funktionalitet och design, och ståtar med innovativa funktioner som USB-laddning i kabinen. Den genomarbetade ramen, noggrant utvalda komponenter och ett elsystem från danska Promovec gör cykeln kraftfull, lättmanövrerad och enkel att cykla på.

Max lastkapacitet: 260 kg (100 kg i lådan)
Mått: L: 220 cm, H: 120 cm, B: 78,5 cm

Batteri ingår (626 WH / 17,4 AH)

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Kapell

Extrautrustning för din E Street

Håll din passagerares humör på topp och utrusta din E Street med ett smart, skräddarsytt kapell. Kapellet har fönster på alla sidor, där fönstret mot föraren kan öppnas. Dessutom ingår ett avtagbart myggnät för sommardagarna. Kapellet är handgjort i Danmark.

Låda

Rymlig och funktionell

I den stora lådan har du gott om plats för både barn och annan last. I lådan hittar du en bekväm bänk med plats för två barn samt ett ISOFIX-fäste för montering av barnstol. Under bänken finns ett smart förvaringsfack med inbyggt USB-uttag, där du kan ladda din smartphone eller surfplatta när du är på språng.

Köregenskaper

Praktisk, säker och smidig

E Street sticker ut från mängden med sina överlägsna köregenskaper, som är en kombination av både ramgeometri och handplockade komponenter. Vi har integrerat hjulen i lådan, vilket gör cykeln extremt kompakt (under 80cm bred). Detta gör det enkelt att ha en fullständig överblick över cykelns placering på cykelbanan. Samtidigt har E Street en central tyngdpunkt, vilket gör att den ligger bra på vägen och i kurvor – oavsett väder och belastning. Njut av varje tur med E Street.

Motor

Promovec Cargo centermotor

E Street är utrustad med en kraftfull mittmotor från danska Promovec. Med hela 100 Nm i vridmoment har du mer än tillräckligt med prestanda för att transportera både dig själv och dina passagerare. Du får en snabb men behaglig acceleration.

Batteri

Uppnå en lång räckvidd

Som standard kommer E Street med ett stort batteri som har en lång räckvidd på upp till 100 km. Batteriet är elegant gömt under lådan, och kan enkelt monteras och tas bort tack vare dess handtag.

Display

Promovec Graphic Slim

E Street är utrustad med den nya Promovec Graphic Slim display, som är både minimalistisk, smart och funktionell. Med Graphic Slim har du alla viktiga funktioner nära till hands. Du kan också ansluta den till din smartphone via Bluetooth för att låsa upp ännu fler funktioner via den smarta Connect+-appen.

Läs mer om Graphic Slim

Steglöst växelsystem

Enviolo Heavy Duty

På E Street hittar du ett innovativt steglöst växelsystem designat speciellt för lastcyklar. E Street klarar tunga belastningar utan att tappa prestanda eller överbelasta cykeln – detta bl.a. tack vare Heavy Duty-växelsystemet som är skapat för ändamålet. Samtidigt är det otroligt bekvämt, enkelt och underhållsfritt.

Läs mer om Enviolo

Belysning

Kraftfull och synlig

E Street lyser problemfritt upp gatan och gör dig synlig i trafiken. De två LED-framlamporna är integrerade i lådan, och LED-bakljuset är monterat på bakskärmen. Belysningen tänds och släcks via displayen på styret.

Bromsar

Alltid säker inbromsning

Är lådan full? Inga problem. Med två hydrauliska skivbromsar fram och en bak har du alltid säker och effektiv bromsning nära till hands. Du har även parkeringsbroms för när cykeln står parkerad.

Garanti

3 år på batteri och motor

Elcykeln är utrustad med ett elsystem från danska Promovec som ger hela 3 års garanti på motor och batteri. Detta innebär att om batteriet, motorn eller laddaren blir defekt inom denna period kommer Promovec att reparera eller byta ut den defekta delen. Normalt åldrande och slitage på batteriet täcks inte av garantin. Det är även möjligt att erhålla en garanti på 70 % minimikapacitet på batteriet under samma period. Tryck på knappen för att läsa mer.

Läs mer

Med Centurion får du

5 års garanti på ram
Nordisk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor